Selecteer een pagina

1:1 coachingstraject

Zet je creativiteit AAN

 

Je bent een aanpakker, jij regelt de boel en je bent koningin van de checklists. Je hebt te gekke klanten waar je hard voor werkt. Ze zijn ontzettend blij met wat je voor ze doet! Je hebt het allemaal prima voor elkaar.

En toch… er borrelt iets in je. Je krijgt het niet goed concreet en daarom schuif je het iedere keer weer weg. Maar het verlangen trekt steeds meer aan je. Een soort heimwee-gevoel, diep in je buik.

Je wil het dolgraag tastbaar maken. Het liefst met een stappenplan zodat je weet wat je moet doen om het resultaat dat je voor ogen hebt te bereiken.

Alleen waar het mis gaat is dat dit ‘iets’ dat je voelt een andere aanpak nodig heeft dan de doelgerichte manier die je zo gewend bent. Onderzoeken, je nieuwsgierigheid volgen, het nog niet allemaal hoeven te weten en uitzoeken door te DOEN. Door wat je verwondert, fascineert, je aandacht trekt.

Dat borrelende verlangen is een uitnodiging om jouw persoonlijke creativiteit te ontdekken.

Want door creativiteit ga je vorm geven aan wat er in je leeft. Fluisteringen, verlangens, ideeën. Aan dat wat jou eigen en uniek maakt. Jouw goud!

Alleen doe je dat niet door het eerst uit te plannen maar door vanuit je plezier en nieuwsgierigheid stappen te zetten en te ontdekken waar het je naartoe leidt. En dat is een hele nieuwe skill om te leren voor een geboren uitstippelaar als jij!

Ik help jou daar heel graag bij. Zodat wat nu vaag en ongrijpbaar voelt praktisch en concreet wordt. En je jouw goud in gaat zetten in je leven en je werk! 

Dat is ook waarom jij zo goed bent in wat je doet. Maar je kan ook wel vastlopen in je serieusheid, systemen, regels en doelen.

 

 

 

Maar waar begin je met dit?

Ik maak creativiteit graag praktisch en concreet. Het is veel doen, experimenteren, ontdekken wat voor jou werkt en wat niet.

Op een onderzoekende manier in beweging komen. 

Het is even wennen om zonder routekaart op pad te gaan, maar ik help je je eigen weg daarin te vinden. Het is geen uitgestippelde route maar een avontuur. 

Dit is jouw ‘call’ voor creativiteit. Misschien denk je ‘maar ik ben helemaal niet creatief’. Jawel, hoor. Alleen je blijft steken aan het begin van jouw creatieve proces. Ik help je daar doorheen te komen. Om jouw creativiteit aan te zetten. Loslaten perfectionisme, verwachtingen. Experimenteren, beginnen. Je leert ontdekken hoe jouw creatieve proces eruit ziet. Want ja, die heb je! Alleen nu blijf je nog in de eerste stap hangen. 

Creativiteit is vorm geven aan wat er in je leeft.

Je kan creatief zijn in hoe je denkt. 

Wat bedoel ik met creativiteit? Knutselen, tekenen, schrijven, muziek maken, wereldveranderende ideeën bedenken, kunstzinnig? Jouw persoonlijke creativiteit. Welke vormen daaraan hangen is dus ook persoonlijk.

Oh, en kunnen. Dat hoeft niet. Wil je tekenen maar kan je het dat niet. Let’s go. 

Jouw persoonlijke creativiteit begint bij jouw plezier, waar jij enthousiast van wordt, wat jouw aandacht trekt, wat er in jouw fluistert. Met welke tools je daar uiting gaat geven ontdek je in het traject en kan je nog je leven lang in blijven ontdekken.

Persoonlijke creativiteit werkt door in het beter oplossen van problemen en het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe eigen ideeën. Je leert een andere manier van kijken, leven en werken. Je krijgt meer creatieve invallen, je leert ze te herkennen en beet te pakken. Tastbaar maken van wat nu nog ongrijpbaar in je leeft.

Het is niet zo dat jij niet creatief bent. Je hebt hooguit je creativiteit uit staan. Ik help je om die aan te zetten

Waarom je creativiteit ontwikkelen?

– je leert vorm te geven aan wat er in je leeft. Wat nu nog je vage ‘iets’ is, is jouw goud.

– het maakt jou meer jij. Ik zie creativiteit als de ultieme manier voor zelfontwikkeling. Niet met systemen, programma’s bedacht door anderen, maar helemaal vanuit jezelf.- je leert durven.

– meer tijd voor jezelf te nemen. 

– Als je jouw persoonlijke creativiteit ontwikkelt, kan je dat ook in gaan zetten in je onderneming. Je durft jezelf meer te laten zien. De echte jij, niet die je denkt dat je hoort te zien. Je laat je eigen ideeën horen. Je maakt dingen op jouw manier.

Hoe ziet coachingstraject eruit?

Jouw creativiteit is persoonlijk en dat is dit traject ook. Echt maatwerk, helemaal toegepast op jou.

We nemen de tijd. Je gaat een traject van nieuwe dingen leren in, gedragsverandering. Dat doe je niet even. Het is ook ontdekken wat jouw tempo daarin is. Het traject duurt daarom tussen de 3, met een mogelijkheid tot uitloop naar 6 maanden. Samen onderzoeken we wanneer je behoefte hebt aan versnelling en vertraging. Dit is meteen nieuw gedrag dat je leert. Rust is een belangrijk onderdeel van het creatief proces. Ik wil je de ruimte geven om dat ook in het traject te nemen.

Je krijgt 12 uur coaching. Verdeeld over die tijd.

We beginnen altijd met een dwaalsessie, waarin we elkaar en jouw creativiteit ontdekken. We gaan samen op pad. Dat doen we dwalend omdat het je meteen zo mooi leert hoe je jouw eigen pad bewandeld. En het is één grote inspiratiebom. Dit vormt een stevige basis voor onze samenwerking en het traject.

De overige uren verdelen we over de tijd. Via Zoom of live in Utrecht. Vaak beginnen we met een uur per week en schakelen daarna over op een half uur per week. Het wekelijkse ritme werkt goed om jouw creativiteit op gang te houden. Je kent het vast wel dat je op het laatst voor een afspraak nog snel je opdracht gaat doen. Dit is om het echt een plek in je dagelijkse of op zijn minst wekelijkse leven te geven.

Meestal ziet een coachingstraject er zo uit. Maar we volgen jouw tempo en behoeften. Een belangrijke les in ontwikkelen aanvoelen en aangeven wat jij nodig hebt. Mogelijkheid met uitloop naar 6 maanden.

– dwaalsessie 3 uur

– 2 x sessie 1 uur

– 10 x sessie 0,5 uur

– eindsessie 2 uur

– tussendoor contact via Whatsapp of online omgeving.

 

Iedere afspraak ga je uit met concrete stappen, opdrachten en experimenten. Je leert ook hoe je die documenteert. Want zo leer jezelf patronen en … te herkennen. 

Loop je tussendoor ergens tegenaan? Dan heb je een online omgeving waar je je vragen kan stellen.

Je krijgt ook toegang tot een inspiratiekit, vol creatieve opdrachten, boeken, reflectievragen waar je tussendoor in kan duiken.

Aan het einde maak jij een handleiding van jouw creative proces. Wat zijn jouw blokkades, wat helpt je om daar doorheen te komen, hoe begin je? Dat wat jij er op dat moment over weet. Wat je na ons traject kan blijven gebruiken.

We eindigen het traject ook met een uitgebreide sessie waarin we kijken we hoe je de lessen die je hebt geleerd blijvend in gaat zetten.

Uit de denkmodus en in de doemodus. 

centraal staat jouw plezier. want dat is jouw kompas naar jouw eigen pad. Angst verlamt, plezier beweegt. Je leert hoe je plezier in zet en hoe je er steeds weer naartoe schakelt.

nieuwe gewoonten

We gaan ook aan de slag met nieuwe gewoonten. Die je helpen om blijvend je plannen in beweging te blijven. We kijken wat voor je werkt en hoe je dat versterkt. 

 

Prijs: €1.499 (excl. BTW)

Benieuwd of ik je kan helpen? Laten we dat samen onderzoeken! Boek nu meteen een gratis kennismakingsessie.

wie ben ik dan?

hoe ziet mijn creativiteit eruit. wat levert mij dat op? hoe kwam ik daarachter?

Jouw ideeën uit je hoofd en in actie?

  • Ga met je ideeën aan de slag door kleine stappen te zetten. En vooral te blijven zetten!
  • Leer hoe je richting en focus houdt en niet meer alle kanten op fladdert.
  • Creëer vanuit plezier en enthousiasme.
  • Leer hoe je van angst naar plezier schakelt.
  • Ontdek hoe je terugkerende patronen waardoor je nu vaak vastloopt, blijvend kan veranderen.
  • Bouw aan gewoontes en rituelen in je leven die zorgen voor meer rust en focus.

Creatieve processen en waar je daarin tegen aanloopt zijn heel persoonlijk. Daarom is dit een 1-op-1 traject met veel aandacht en contact. Afgestemd op jou.


Dat wil ik. Let’s talk!

Prijs: €1.499 (excl. BTW

Vergroot je creatief zelfvertrouwen

Onderweg zal je gedachten tegenkomen als “wie zit daar nou op te wachten, ze zien me al aankomen”, “waar haal ik de tijd vandaan”, “leuk bedacht, maar daar verdien ik toch geen cent mee”. Je leert hoe je daardoor heen komt.

 

 

Tijd maken voor creativiteit

Oeh ja, tijd. Je vind het al lastig om tijd te maken voor jezelf. 

Leer je creatieve proces kennen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ontdekkend werken

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.