Dwaalsessie
(op afstand)

Wil je eens met mij sparren, je ideeën onderzoeken of dat ik met je meekijk naar je plannen? Of hoe je meer ruimte maakt voor creativiteit en speelsheid in je werk? 

Ga dan een keer mee dwalen! Een dwaalsessie is een mix van coaching, inspiratie, sparren en een verrassend uitje. Een kado aan jezelf om je ideeën een boost te geven.

De ideeën die echt verschil maken, verzin je niet door uren achter je laptop te zitten. De ‘yes, dit is het’-ideeën komen tevoorschijn als je er ruimte voor maakt. Even afstand neemt van je dagelijkse werkmodus. Nieuwe en onverwachte situaties opzoekt. 

Tijdens de huidige maatregelen doe ik de dwaalsessies op afstand. We beginnen en eindigen met videobellen. Het dwalen doe jij in je eigen omgeving en ik dwaal al bellend via de telefoon met je mee. Je krijgt voor onze sessie nog een schrijfopdracht via de mail én een dwaalpakket in je brievenbus.

Wat gaan we doen?

Dwalen

We gaan zo’n 2,5 uur met elkaar op pad. 

We beginnen met videobellen zodat we elkaar kunnen zien. En jij de ruimte hebt voor een creatieve opdracht. Vaak ligt je tafel al snel vol met stiften, kaartjes en ideeën.

Daarna ga je ronddwalen in je eigen omgeving. Ik loop via de telefoon al bellend met je mee. Ook tijdens het dwalen zet ik creatieve oefeningen in om vanuit een ander perspectief te kijken naar je vragen. Dat geeft verrassende inzichten!

sparren

Door mijn vragen en opdrachten help ik om je verlangens en ideeën helder te krijgen.

Je kunt me alles vragen. Ik denk ontzettend graag met je mee. Met alle liefde deel ik mijn ervaring van 10 jaar als coach op het vlak van creativiteit en playfulness. 

Ik zit bomvol tips en ideeën over hoe je ruimte maakt voor creativiteit in je leven en werk en hoe je op je eigen authentieke manier kan ondernemen.

concrete stappen

We eindigen ook weer met een videobelsessie.

De inspiratie die je tijdens het dwalen hebt opgedaan zetten we daar om in concrete stappen zodat je er de volgende dag al mee aan de slag kan.

Na de dwaalsessie krijg je van mij ook nog een online goodiebag met alle tips en inspiratie op een rijtje.

Tenslotte hebben we een paar weken later we nog een videobelsessie om te kijken hoe je stappen zijn gegaan. En waar ik je nog verder op weg help.

Ga je mee?

Het is één van de dingen die ik het allerfijnste vind om te doen. Dwalen. Ik laat me leiden door mijn nieuwsgierigheid en wat ik onderweg tegenkom.

Tussendoor ga ik naar koffietentjes (nu doe ik dat tijdelijk op bankjes) om te schrijven of mijn ideeën uit te werken. Iedere keer word ik weer verrast! Het geeft me altijd weer nieuwe ideeën maar ook focus. Door even uit mijn dagelijkse dingen te stappen voel ik weer veel duidelijker waar ik naartoe wil. Ik maak er dan ook regelmatig tijd voor vrij.

Iedere keer is het weer een oefening in het volgen van mijn nieuwsgierigheid en intuïtie. Een uitnodiging voor mijn creativiteit. Het is voor mij een belangrijke reflectietool om te kunnen ondernemen op mijn eigen manier. 

Ik ben het ook gaan inzetten in mijn werk als coach. Eerst als onderdeel van trajecten. Tot ik de vraag kreeg of ik ze ook los kon aanbieden. Dus mocht een heel traject niet zijn waar je nu naar op zoek bent maar wel graag een keer met mij een dwaalsessie willen, let’s do it!

dwaalervaringen

In de drukte van alledag vind ik het lastig om ruimte te maken voor mezelf en mijn ideeën. Ik vond het fijn om daar eens uitgebreid de tijd voor te nemen. De dwaalsessie was voor mij een stok achter de deur én een kado aan mijzelf.

Ik vond het fijn om eens zo bewust bezig te zijn met mijn creatieve proces. Het hielp me om mijn focus in de juiste richting te zetten. Marieke hielp me met het vinden van de begrenzing van mijn eindeloze creatieve ideeënstroom.

Marlisa Wareman

Marieke denkt op een verfrissende manier en hielp me door haar coaching van een andere kant naar mijn ideeën te kijken. Ik kon ze met haar begeleiding beter indelen op wat plezier en energie geeft.

We namen onder de loep wat ik spannend vind, om daarna mini missies te formuleren die ik op korte termijn kan uitvoeren. Ik ben heel blij dat Marieke me weer een stap verder heeft geholpen op mijn pad!

Petra Wiebenga

Hoe werkt het?

Wil je een keer samen dwalen? Leuk, leuk! 

Je kan de sessie in de webshop bestellen. Als je hebt afgerekend, ontvang je meteen een link om je sessie te boeken. Dat kan meestal al binnen twee weken.

Ik mail je daarna om met elkaar af te stemmen wat je vraag is en wat je uit de dwaalsessie wilt halen.  

Je krijgt van mij dan nog een schrijfopdracht toegestuurd via de mail. En een voor jou persoonlijk samengesteld dwaalpakket met de post.

We spreken voor de dwaalsessie af via videobellen en telefoon. 

In mijn coaching vind ik verbinding en dat jij ook echt met je stappen aan de slag kan erg belangrijk. Daarom hebben we een paar weken later ook nog een afsluitende videobelsessie.

Het doel van de dwaalsessie is om jouw een flinke boost aan inspiratie én focus te geven voor jouw plannen en ideeën. En om samen op avontuur te gaan want ik geloof dat plezier een belangrijke motor is voor creativiteit en sowieso voor leven en werk.

Kosten: 349 euro (ex btw)

je vindt me ook op