Nachtelijk buitenspelen

Afgelopen zaterdagnacht was het eindelijk zover: Nachtelijk Buitenspelen! Deze speeldate lachtte en knipoogde me al een paar weken vrolijk vanuit mijn agenda toe. Het is een superinitiatief van de Cult Dealer. Het idee: een groep creatieven die al buitenspelend Utrecht in een nacht opleuken.

Ik was zo blij als een kind in een snoepwinkel. Overal om me heen spelende mensen. Ik heb met kriebels in mijn buik om me heen gekeken, ballonnen opgeblazen met helium, reuzenbellen leren blazen, met pois gespeeld, Utrecht versiert met speelgoed, aan het kampvuur gezeten, ongelooflijk leuke mensen ontmoet, genoten, gelachen. Ik kan geloof ik niet goed in woorden uitleggen hoe heerlijk het was. Laat ik het zo zeggen: ‘je had er bij moeten zijn’ 🙂

En om er nog maar een dooddoener tegen aan te gooien: ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’. Hieronder staan wat foto’s van sporen die ik ‘the day after’ vond tijdens een speurtochtje door Utrecht. En Sebastiaan ter Burg maakte van de nacht zelf te gekke foto’s die je vindt op Flickr.

Comments

Add A Comment