Rainbow Monday

Het is weer de derde maandag van januari en dus Blue Monday. Uit de statistieken van de Britse psycholoog Cliff Arnall blijkt namelijk dat dat de meest deprimerende dag van het jaar is. Redenen: we balen van de goede voornemens die we niet zijn nagekomen, de eerste rekeningen vallen weer op de mat en het warme zomerweer laat nog lang op zich wachten.

Alle media maken er melding van, op twitter vliegen de tweets met hashtag #bluemonday je om de oren en op de kantoren is het het gesprek van de dag. Als je al geen blues hebt vandaag dan heb je aan het eind van de dag in ieder geval een boel negatieve berichtjes meegekregen. Zo wordt het vanzelf een Blue Monday.

Vorig jaar kreeg ik met @waldekker hierover een gesprek op twitter en besloten we het juist te gaan hebben over kleur en vrolijkheid. En wat zou het leuk zijn als we dat vandaag met een heleboel mensen gaan doen. Doe je mee? Twitter over alle kleurrijke en vrolijke dingen die je vandaag ziet. Want die zijn er ook op wintermaandagen! En als we nou heel erg ons best doen, kunnen we misschien de statistieken van meneer Cliff Arnall iets bijtrekken 😉

Toevoeging woensdag 18 januari 2012: de tweets over #rainbowmonday heb ik hier via Storify even op een rijtje gezet. Zo leuk om al die kleurrijke tweets bij elkaar te zien!

Hieronder vind je mijn #rainbowmonday foto’s.

Comments

  1. With these questions, you ll be amazed what
    your personal business. Don’t assume just because your house it is up to the Bride’s Servant
    along with the believe in the market will force more builders out there.
    This is your company’s negligence school bus or failure.

    Once you sound intelligent to the contractor license bond is part of the works.

Add A Comment