Speelkwartier: verrassing van boven

Gisteren werd ik door een paar mede Lev Kaupas members getrakteerd op een speelkwartier. Ik zat diep in mijn computer gekropen toen ik een whatsapp-berichtje kreeg. Het was een oproep voor een speelkwartier en het verzoek om naar beneden te gaan. Jeetje, wat is dat spannend ineens als je niet weet wat er gaat gebeuren.

Ik stapte de lift in en keek om me heen op zoek naar een aanwijzing. Niks. Beneden aangekomen stap ik naar buiten. Ik zie een paar stoepkrijttekeningen en probeer die te analyseren op zoek naar een boodschap. Ik snap het niet. Van boven hoor ik geroep. Ik versta niet wat maar zie wel een knalroze skippybal van zes hoog naar beneden komen. Een vrolijk gezicht. Ook hoe die daarna metershoog om me heen stuitert. Op de bal zit een briefje ‘Stop mij in de lift en druk op 6. Veel dank. Liefs, De Bal’.

En zo werd ik even weggetrokken vanachter mijn bureau voor een ieneminie-avontuur. Leuk hoor, zo’n speelkwartier kado 🙂 Dankjewel Daniel, Rikkert en Maris!

Add A Comment