Speelregel van mei: verras een onbekende

Deze maand gaan we onbekende mensen verrassen en hun dag opfleuren. Kleine kadootjes achterlaten. De SPEELregel van mei is dan ook ‘Maak een lief briefje of kadootje. Laat deze achter op een openbare plek’. Doe je mee? Geven we Nederland een vrolijke lenteboost.

Post foto’s van je briefjes/kadootjes en de plek waar je het achterliet op de SPEELregelpagina op Facebook. Of stuur een tweet met de hashtag #speelregelmei. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Wij zetten alles vervolgens bij elkaar op deze pagina.

Eregalerij

Beke

lieve brief verstopt in de trein van Breda naar Rotterdam – 14 mei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marieke

Marieke besluit op een warme dag een onbekende automobilist een hart onder de riem te steken, of meer een briefje onder de ruitenwisser 😉

knipoog verstopt in koffietentje – 8 mei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


“In oktober 2010 liet ik in de trein naar Utrecht een kaartje achter. Het was niet helemaal goed uit de printer gekomen en daarom had ik er nog wat bijgeschreven. Ik verstopte het kaartje een beetje door ‘m in een gleuf in de stoel voor me te steken. Hij zou alleen opvallen voor de oplettende kijker.

Een half jaar later vertelt iemand tijdens een coachingsgesprek mij over een briefje dat ze eens in de trein vond. Verbaasd luister ik hoe ze tot in detail ‘mijn’ briefje beschrijft, inclusief het handgeschreven stukje en de verstopplek. Het had haar hele dag opgefleurd. Ze had het zelfs bewaard en stuurde me later een foto. En inderdaad het was het door mij gemaakte briefje. WOW! Magisch hoe dat weer bij me terug kwam!”

Comments

  1. Pingback: Het eerste DIY avontuur – Beach Freedom | Happiness Labs

Add A Comment