Tikkie

De afgelopen jaren heb ik toch al een heleboel speelgekkigheid mee gemaakt maar waar ik nu in verzeild ben geraakt… Het begon zo’n twee weken geleden met een tweet over vier mannen in Amerika die al 23 jaar tikkertje spelen.

Daarop volgde een heen en weer getwitter met een groeiend aantal mensen waarin zeker honderd tweets zijn uitgewisseld. Een paar mensen meldden zich spontaan aan, spelregels werden met elkaar bedacht, er werd een plekje op het web gecreeerd waar iedereen ze kon lezen (checkthis/tikkie) en een paar uur later waren we met tien mensen die een maand lang tikkertje zouden gaan spelen.

En het spel was begonnen…

Ik geloof niet dat iemand er over nagedacht heeft wat we ons op de hals haalden. Ik niet in ieder geval 🙂 Het hele verhaal (tot nu toe want we zijn pas op de helft) staat nu zelfs in de krant. En op facebook.com/tikkertje vind je hilarische foto’s, filmpjes en zelfs strips en een Prezipresentatie van onze tikacties (link in het artikel klopt niet, leidt naar gesloten event). En super leuk is dat er nog meer groepjes het zijn gaan doen! Daar vind je natuurlijk ook een paar filmpjes van op de FB page.

AD (regio Amersfoort), 14 februari 2013

 

Add A Comment