Workshop ‘Maak van je dagelijkse leven een speeltuin’ (17 maart 2012)

Het is zaterdagmiddag. We zijn in de kleurrijke workshopruimte van Lev Kaupas. Op tafel staat allerlei lekkers en een krat vol speelgoed. Een paar uur lang wordt er gespeeld, gespeeld en nog eens gespeeld. We gaan zowel binnen- als buiten op avontuur. Soms wordt er druk heen en weer gerend, het volgende moment is de groep in alle rust en geconcentreerd aan de slag. Van alles wordt verzonnen en uitgevoerd. Een middag vol fantasie, ontdekken en avontuur.

Tussen het spelen door duiken we regelmatig in een enorme berg kussens. We kletsen daar over waarom spelen ook (of misschien wel juist) belangrijk is als we volwassen zijn. En hoe we dat kunnen verweven in ons dagelijkse leven. Verrassende tips worden met elkaar gedeeld. We sluiten af met het maken van een eigen setje SPEELregels voor wat concrete speelinspiratie bij thuiskomst.

Ervaringen van deelnemers

[wpcol_1half id=”” class=”” style=””]

Shanti:
“Ik heb genoten van de workshop. In een zeer ontspannen sfeer hebben we plezier beleefd EN veel geleerd. Even wakker worden geschud en stappen uit je oude vertrouwde wereldje of stramien… en dat het op een speelse manier is maakt het toegankelijk EN leuk.”

Anna:
“Ik vond de workshop erg leuk, vooral omdat we met dingen bezig waren waar ik eigenlijk nooit (meer) bij stilsta. Ik vond het een plezierige, verfrissende en ontspannen middag. De workshop gaf me op een speelse manier inzicht in mijn dagelijkse patronen. En leerde hoe ik met simpele dingen meer lol in mijn leven kan brengen.

[/wpcol_1half]

[wpcol_1half_end id=”” class=”” style=””]

Samantha:
“De workshop nodigt uit tot ongedwongen spelen. Blikverruimend, losmakend en verrassend om zo met elkaar aan de gang te gaan. Wat er vooral overblijft na een heerlijke middag samen spelen en reflecteren is het blije, lichtvoetige gevoel van doen zonder al te veel denken… hupsakee!”

[/wpcol_1half_end]

Foto’s

Add A Comment