dwaalsessie

Dwaalsessie

Wil je meer vanuit plezier, lichtheid, nieuwsgierigheid, vrijheid aan de slag in je werk, of daarbuiten. Blijf je nu nog te veel vastlopen in overdenken en perfectionisme. Ben je geneigd overal de controle over te willen houden, maar verlang je juist naar meer werken en leven vanuit spontaniteit en speelsheid? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen.

Ga dan een keer mee dwalen!

Een dwaalsessie is een mix van coaching, inspiratie en een verrassend uitje. Een kado aan jezelf om te ontdekken hoe je de ‘moetjes’ meer loslaat ruimte en tijd maakt voor wat je blij maakt. 

Dat waar je in vastloopt, verander je niet door harder te werken en te denken, door uren achter je laptop te zitten. Dat waar e blij van wordt, komt tevoorschijn als je er ruimte voor maakt. Even afstand neemt van je dagelijkse werkmodus. Nieuwe en onverwachte situaties opzoekt. 


sessie boeken

Wat gaan we doen?

Start

We gaan zo’n 3 uur met elkaar op pad in Amsterdam. 

We beginnen in een leuk koffietentje. Vaak ligt de tafel al snel vol met stiften, kaartjes en ideeën.

Ook tijdens het ronddwalen zet ik creatieve oefeningen in om vanuit een ander perspectief te kijken naar je vragen. Dat geeft verrassende inzichten!

Dwalen

Door mijn vragen en opdrachten help ik om je verlangens en ideeën helder te krijgen.

Je kunt me alles vragen. Ik denk ontzettend graag met je mee. Met alle liefde deel ik mijn ervaring van ruim 10 jaar als coach op het vlak van creativiteit en playfulness. 

Afsluiting

De inspiratie die je hebt opgedaan zetten we aan het einde van de sessie om in concrete stappen zodat je er de volgende dag al mee aan de slag kan.

We hebben een paar weken later ook nog een online coachingsessie om te kijken hoe het met je stappen is gegaan. Dat is een fijne stok achter bed deur om met je stappen aan de slag te gaan en ik kijk nog met je mee waar je tegen aan liep.

Ga je mee?

Het is één van de dingen die ik het allerfijnste vind om te doen. Dwalen in een stad. Ik laat me leiden door mijn nieuwsgierigheid en wat ik onderweg tegenkom.

Tussendoor ga ik naar koffietentjes om te schrijven of mijn ideeën uit te werken. Iedere keer word ik weer verrast! Het geeft me altijd weer nieuwe ideeën maar ook focus. Door even uit mijn dagelijkse dingen te stappen voel ik weer veel duidelijker waar ik naartoe wil. Ik maak er dan ook regelmatig tijd voor vrij.

Iedere keer is het weer een oefening in het volgen van mijn nieuwsgierigheid en intuïtie. Een uitnodiging voor mijn creativiteit. Het is voor mij een belangrijke reflectietool om te kunnen ondernemen op mijn eigen manier. 

Ik ben het ook gaan inzetten in mijn werk als coach. Eerst als onderdeel van trajecten. Tot ik de vraag kreeg of ik ze ook los kon aanbieden. Dus mocht een heel traject niet zijn waar je nu naar op zoek bent maar wel graag een keer met mij een dwaalsessie willen, let’s do it!


boek een dwaalsessie

dwaalervaringen

De reden waarom ik met Marieke ben gaan dwalen, is omdat ik heel graag wil ontdekken waar mijn creatiekracht ligt. Ik weet dat er iets zit ? maar wat en hoe dit aan de oppervlakte te krijgen, geen idee. Die creatieve flow waar voor mijn gevoel zo veel ondernemers in zitten, heeft mij nog niet bereikt. Althans dat dacht ik. Want door de vragen die Marieke mij stelde, kwam ik er achter dat ook ik creatief ben. Dat het een kwestie is van creativiteit de ruimte en tijd geven.

Marieke weet als geen ander prikkelende vragen te stellen en ze geeft je het gevoel dat alles mogelijk is. Daarnaast is zij een kei in het meedenken en het aangeven van mogelijkheden. Marieke is voor mij een heel groot voorbeeld hoe je creativiteit in je bedrijf en leven kan inzetten.

And last but not least. Marieke is gewoon een super leuk, enthousiast, lief en deskundig mens. Doe je zelf, Marieke en een dwaalsessie cadeau!

Rhodee van der Kam (virtual assistant)

Wat de dwaalsessie mij bracht: een heel vriendelijke spiegel waarin ik mijzelf zag en dacht ‘ja, kijk nou toch eens.. dit ben ik! Met mijn dromen, mijn onzekerheden, mijn tempo – en alles is oké. Wat leuk!‘.

Ik ging naar huis met weer een vleug bevestiging dat ik echt mag geloven in mijzelf, mijn eigen wil, mijn eigen kunnen, mijn gevoel en mijn interesses. En dat ik deze op mijn manier met de wereld mag gaan delen.

We stonden bewust stil bij dingen die ik onderweg opmerkte. De foto’s & notities die jij hierover maakte en achteraf deelde in het dwaalverslag maken dat alles nog steviger in mijn geheugen gegrift staat. Dat merk ik omdat ik regelmatig een moment terug denk aan de dwaalsessie (met voor mij de reminder: het is oké, je doet het goed).

De impact van de dwaalsessie samen heeft me echt verrast en ontroert me.

Gijske de Bruijne

Hoe werkt het?

Wil je een keer samen dwalen? Yes, gaan we doen!
Mail me om een afspraak te maken. Dat kan meestal al binnen twee weken.
We spreken meteen ook een belmoment af om samen te kijken wat je vraag is en wat je uit de dwaalsessie wilt halen.
We spreken voor de dwaalsessie af in een gezellig koffietentje die ik speciaal voor jou uitzoek. Ik kijk daarbij ook of je met auto, openbaar vervoer of fiets naar Amsterdam komt.
Het doel van de dwaalsessie is om je een flinke boost aan inspiratie én inzichten te geven in jouw verlangens. En om samen op avontuur te gaan want ik geloof dat plezier een belangrijke motor is voor leven en werk.
Een paar weken later sluiten we nog af met een coachingscall.

Kosten: €349 

(incl. btw voor particulieren, excl. btw voor ondernemers)


meteen afspreken

Of bel me (06-47146287) als je vragen hebt!

 


In de drukte van alledag vind ik het lastig om ruimte te maken voor mezelf en mijn ideeën. Ik vond het fijn om daar eens uitgebreid de tijd voor te nemen. De dwaalsessie was voor mij een stok achter de deur én een kado aan mijzelf.

Ik vond het fijn om eens zo bewust bezig te zijn met mijn creatieve proces. Het hielp me om mijn focus in de juiste richting te zetten. Marieke hielp me met het vinden van de begrenzing van mijn eindeloze creatieve ideeënstroom.

Marlisa Wareman

Marieke denkt op een verfrissende manier en hielp me door haar coaching van een andere kant naar mijn ideeën te kijken. Ik kon ze met haar begeleiding beter indelen op wat plezier en energie geeft.

We namen onder de loep wat ik spannend vind, om daarna mini missies te formuleren die ik op korte termijn kan uitvoeren. Ik ben heel blij dat Marieke me weer een stap verder heeft geholpen op mijn pad!

Petra Wiebenga