De kunst van het herinneren

·

·

Zit jij je eigen plezier weleens in de weg door strenge oordelende stemmetjes, je eigen lat te hoog te leggen of door de plannenmaker in je?

Ik wel! Al wist ik dat heel lang niet. Ik ontdekte het doordat ik jaren geleden de besteller ‘De kracht van het nu’ las en daar alleen maar gefrustreerd van raakte (en zeker niet meer in het moment). Maar het leerde me een belangrijke les. Daar vertel ik je alles over in deze aflevering van mijn podcast.

Ik neem je ook mee in een paar van mijn routines, plezierprojecten die ik heb gedaan en hoe je een kruimelspoor voor jezelf achterlaat naar dat waar jij blij van wordt.

Luister de podcast in jouw favoriete app. Bijvoorbeeld:

Links uit de aflevering

Wil je iets delen?

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie! Herken je iets uit deze aflevering, wil je iets vragen of wat anders delen? Leuk, doen!

Je kan me mailen of stuur me een berichtje via Instagram.

Als je in iTunes luistert, vind ik het echt het super als je de podcast daar een recensie of sterren wilt geven! Zo kan de podcast ook weer door anderen worden gevonden.

Over de podcast

Creatieve mensen hadden voor mij altijd een laagje magie over zich heen. Ik voelde me er door aangetrokken. Maar één ding wist ik zeker: ik was het niet. Al wilde ik dat stiekem wel zijn.

Als ik daar nu op terug kijk, zie ik dat mijn ideeën over creativiteit helemaal niet klopte. Inmiddels is het tot in alle hoeken en gaatjes onderdeel van mijn leven. Het is daardoor zoveel rijker, avontuurlijker en verrassender geworden.

In deze podcast deel ik over mijn eigen ontdekkingstocht en vraag ik anderen het hemd van het lijf over die van hun.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *