Zo ging dat…

·

·

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.9.10″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Ik zette een podcast online! Een eerste probeerpannenkoek. Ik neem je mee in hoe dat ging.

Links

Wil je iets delen?

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie! Herken je iets uit deze aflevering, wil je iets vragen of wat anders delen? Leuk, doen!

Je kan me mailen of stuur me een berichtje via Instagram.

Als je in iTunes luistert, vind ik het echt het super als je de podcast daar een recensie of sterren wilt geven! Zo kan de podcast ook weer door anderen worden gevonden.

Over de podcast

Creatieve mensen hadden voor mij altijd een laagje magie over zich heen. Ik voelde me er door aangetrokken. Maar één ding wist ik zeker: ik was het niet. Al wilde ik het dolgraag wel zijn.

Als ik daar nu op terug kijk, zie ik dat mijn ideeën over creativiteit helemaal niet klopte. Inmiddels is het tot in alle hoeken en gaatjes onderdeel van mijn leven. Het is daardoor zoveel rijker, avontuurlijker en verrassender geworden.

In deze podcast deel ik over mijn eigen ontdekkingstocht en vraag ik anderen het hemd van het lijf over die van hun.

Luister de podcast in jouw favoriete app. Bijvoorbeeld:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *