Speelregels: Het is liefde

Puur vanuit enthousiasme, maar zonder enige uitgeverservaring, ben ik aan het avontuur begonnen om binnen ultra korte tijd de speelregels als kaartenset op de markt te brengen. Hoe dat in zijn werk gaat, leer ik nu stap voor stap maar dan wel in een razend tempo. En gelukkig hoef ik dat niet alleen te doen want onderweg kom ik steeds weer lieve mensen tegen die me helpen. Zo ontmoette ik vorige week Maaike van Het is liefde, een verrukkelijke winkel barstensvol spulletjes die allemaal over de liefde gaan. We raakten aan de praat en Maaike was meteen  enthousiast over de speelregels. Gaaf want Het is liefde is echt zo’n winkel waar ik dolgraag de kaartenset zou zien liggen.

Toen ik gisteren met de eerste ontwerpen van de kaarten thuis kwam, ben ik meteen doorgefietst naar Maaike. Ik was razend benieuwd naar wat zij van de kaarten zou vinden. En pfiew, ook Maaike was positief. Maar misschien nog wel waardevoller was het uitgebreide advies dat ze me gaf. Ik ben een hele tijd bij haar in de winkel gebleven terwijl ze me uitlegde over hoe de inkoop gaat, mappen uit de kast trok om haar inkoopgegevens in te kijken, voorbeelden gaf aan de hand van andere kaartensets en tips over hoe ik de verkoop aan kan pakken. Zo super! Ik ben zoveel informatie rijker en kan op basis daarvan betere beslissingen maken.

En ik raad je echt aan om eens langs te gaan bij Het is liefde en jezelf te verliezen in alle zoete, grappige en prachtige spulletjes. Wat ik heel mooi vind is dat er ook een rouwhoekje is, want ja, dat hoort ook bij de liefde… En als je daar toch bent, loop dan ook even de hoek om naar de Kinderfeestwinkel. Je hoeft echt geen kind te zijn om ook daar je ogen uit te kijken en weer met een glimlach de deur uit te lopen.


Comments

  1. maaike

    Ben heel erg benieuwd naar het eind resultaat! Kan niet wachten!!!

Add A Comment